Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τρόμος για 20χρονη στο κέντρο των Ιωαννίνων, δυο Ασιάτες την ακολουθούσαν…


Μόνο… ήρεμη δεν ήταν η βόλτα 20χρονης Γιαννιώτισσας προς το σπίτι της γιαγιάς της, όταν δυο Ασιάτες μετανάστες, στην πλατεία της Καλούτσιανης, γύρω στις 10 το βράδυ, την ακολούθησαν και επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν!
Άμεσα η 20χρονη αντέδρασε και τους απώθησε, ενώ τηλεφώνησε στον πατέρα της που έσπευσε στο σημείο. Ο ένας εκ των δυο Ασιατών τράπηκε σε φυγή, ενώ ο άλλος που είχε κρυφτεί σε κοντινή απόσταση συνελήφθη γρήγορα από τον… πατέρα της κοπέλας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Άμεσα δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον έναν μετανάστη. Να σημειωθεί, ότι η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινώσει το συγκεκριμένο συμβάν.

Αύξηση παραβατικότητας
Το παραπάνω περιστατικό τείνει να γίνει σύνηθες για την περιοχή μας και αποδεικνύει, ότι η παραβατικότητα, λόγω και της παρουσίας πολλών μεταναστών –νόμιμων και μη-, έχει αυξηθεί κατά κόρον το τελευταίο διάστημα.
Αρκετές φορές μάλιστα οι μετανάστες μαλώνουν και βιαιοπραγούν μεταξύ τους, με τα αποτελέσματα ενίοτε να είναι τραγικά, όπως η πρόσφατη δολοφονία  Αφγανού στο κέντρο των Ιωαννίνων.  Σε πολλά σημεία της πόλης, ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους, πολλές λάμπες είναι καμένες και τις νυχτερινές ώρες μόνο ασφαλής δεν είναι η διέλευση με τα πόδια. Τουλάχιστον οι αρμόδιοι ας φροντίσουν, τα βράδια να φωτίζεται επαρκώς η πόλη. Ίσως αυτό να αποθαρρύνει πολλούς… επίδοξους βιαστές ή ληστές. 
www.proinoslogos.gr, www.epiruschannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου