Τρίτη 3 Απριλίου 2012

QPR-Arsenal : Επικήρυξη και... ισόβια


Η διοίκηση της ΚΠΡ εξετάζει αναλυτικά το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ώστε να εντοπιστεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί. Ο Μπερτ χτυπήθηκε στον λαιμό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την Ρέιντζερς με 2-1.
Η ΚΠΡ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο σύλλογος έχει επίγνωση για το περιστατικό με το κέρμα που συνέβη στο τέλος του αγώνα με την Αρσεναλ στο Λόφτους Ρόουντ. Ο σύλλογος είναι στην διαδικασία εξέτασης του υλικού από τις κάμερες του γηπέδου σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους υπεύθυνους και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
Υπενθυμίζεται στους οπαδούς της ΚΠΡ πως αυτό αποτελεί μια πολύ σοβαρή παράβαση και όποιος πιαστεί να πετάει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, είτε σε διαιτητές είτε σε παίκτες θα τιμωρηθεί άμεσα με ισόβιο αποκλεισμό από το Λόφτους Ρόουντ».
Ο εκτελεστικός διευθυντής, Φίλιπ Μπίαρντ πρόσθεσε:«Κάνουμε έκκληση σε όσους οπαδούς είδαν το περιστατικό να μας βοηθήσουν στην έρευνα μας».
Ο διαιτητής, Μάικ Ντιν που ανέφερε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, διέκοψε το ματς για δύο λεπτά και κάλεσε τον βοηθό κοντά του ενώ οι οπαδοί άρχισαν να δείχνουν από που έπεσε το κέρμα. Στον επόπτη, έριξαν κι άλλα αντικείμενα αλλά η αστυνομία του Λονδίνου ενημέρωσε πως δεν έλαβε ειδοποίηση.
Πηγή: sentra-goal.gr, www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου